Een krachtige kruidenlikeur

De Zaanse Slobber is een kruidenlikeur en ambachtelijk gemaakt volgens oud Zaans recept en eindeloos te variëren. Puur, door je eten en natuurlijk in je cocktail. Volgens de kenners is de smaak van de Zaanse slobber: onweerstaanbaar, uniek en krachtig. Het is een onweerstaanbaar lekkere likeur, uniek van smaak, met de kracht van een bitter maar met een mild zoete afdronk.

Gedistilleerd in Nederland met de smaken van VOC-kruiden en vruchten, die je tijdens een wandeling door de Kalverpolder kunt tegenkomen, aangevuld met zelfgemaakte extracten en tincturen van koriander, kruidnagel, vanille en kaneel is er een verrassend rijke, unieke, heerlijke en krachtige smaak ontstaan die de Zaanse Slobber in één keer op de kaart heeft gezet. De likeur is gewoon onweerstaanbaar!

Een likeur met 15 ingrediënten zoals populierknoppen, tijm, sinaasappelschiltinctuur, kruidnagel, peper, nootmuskaat, kaneel, bramensap, VOC-kruiden en aangezoet met biologische rietsuiker.

Een streling voor je tong!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen